Hvad skal dit konsulentfirma kigge efter i en app til tidsbestilling

Hvad skal dit konsulentfirma kigge efter i en app til tidsbestilling | bookafy

Hvad skal dit konsulentfirma kigge efter i en app til tidsbestilling?

At drive en konsulentvirksomhed kræver en del seriøst arbejde, engagement og en vilje til at opnå de bedst mulige resultater. De, der er involveret i konsulentbranchen, regner med at levere den mest effektive, praktiske og velbegrundede løsning på de forretningsmæssige problemer, som en kunde måtte støde på.

Som alle andre fagfolk er det afgørende at opfylde dine kunders behov, hjælpe dem med at forbedre deres forretning og nå deres mål med at komme til dig for at få hjælp. Men du skal sikre, at det er problemfrit for kunderne at lave en aftale med dig for at få gavn af de tjenester, du tilbyder. Hvis kunden stadig skal lave en aftale via telefonen, sikrer du ikke ordentligt, at kunden er tilfreds.

Integrering af et program til online tidsbestilling er et af de mest afgørende værktøjer, som konsulentfirmaer kan bruge til at sikre, at kunderne er klar over, at du har deres interesser i højsædet. Dette vil give dig mulighed for effektivt at administrere planlægningen af booking af aftaler.

Desværre er de fleste konsulentvirksomheder ikke bekendt med betydningen af en app til tidsbestilling for deres virksomhed, før de begynder at se et fald i antallet af kunder. I denne artikel vil vi gennemgå, hvad du skal kigge efter i en app til tidsbestilling.

Hvad skal dit konsulentfirma kigge efter i en app til tidsbestilling | bookafy

Hvad er en app til tidsbestilling?

Apps til tidsbestilling er værktøjer, der giver kunderne mulighed for at lave aftaler, omlægge og aflyse aftaler via en webgrænseflade. Når kunden ønsker at lave en aftale, går han/hun til dit websted, din side på de sociale medier eller et andet sted, hvor bookingapplikationen understøttes, og vælger en ledig dato og et ledigt tidspunkt.

I backend-delen indtaster du parametre for, hvornår personer kan bestille bestemte tjenester, baseret på de åbningstider, du har angivet, samt de tidspunkter og datoer, som dit personale eller andre er tilgængelige.

Applikationen forhindrer også kunder i at dobbelt- og overbooke og giver dig mulighed for at blokere tidspunkter, hvor visse tjenester ikke længere er tilgængelige.

Vil du have et forspring i brugen af e-mailmarkedsføring til dit konsulentfirma? Få fat i vores 3 bedste skabeloner, så du kan komme i gang.

Hvad skal dit konsulentfirma kigge efter i en app til tidsbestilling | bookafy

Hvilke funktioner skal du kigge efter i en bookingapp?

Når du vælger en app til tidsbestilling, investerer du både tid og penge. Det er ikke kun vigtigt, at du køber det rette produkt, men det vil også tage en vis tid at installere det og lære at bruge dets funktioner.

Det er vigtigt, at softwaren gør det, du har brug for, og at den har alle de nødvendige funktioner. Her er en liste over vigtige funktioner, der kan gøre en effektiv planlægningsapp til et must-have.

Let at sætte op

Det skal være nemt og overskueligt at overføre din kalender til softwaren. Visse bookingapps har værktøjer, der automatiserer overførselsprocessen fra visse kalendere, f.eks. Google eller Outlook.

Hvis du stadig bruger en papirkalender og manuelt skal indtaste din aktuelle tidsplan i bookingappen, skal du sørge for, at det er nemt at gøre det. Sørg også for at tjekke opsætnings- og migreringsfunktionerne for at sikre, at de opfylder dit færdighedsniveau og dine krav.

Fleksibilitet

Nogle af de bedste apps til tidsbestilling er klar over, at forskellige typer virksomheder har forskellige behov, når de bruger deres software. Derfor giver de dig mulighed for at tilpasse, hvordan bookingappen skal fungere for dig.

F.eks. bør en specialist, der tilbyder en groomingtjeneste, have en anden bookingoplevelse end en specialist, der tilbyder en
flyttefirma
der udlejer lastbiler til transport af møbler. Alt afhænger af din virksomheds behov, f.eks. skal de kunne angive årsagen til udnævnelsen?

De bedste apps til tidsbestilling bør give dig mulighed for at tilpasse softwaren og få den til at passe til dine behov.

Synkronisering af kalender

Næsten alle apps til tidsbestilling giver dig mulighed for at synkronisere med en kalender. Nogle af dem vil endda kræve, at du gør det. På denne måde kan du se dit firmas aftaler sammen med andre vigtige oplysninger, f.eks. hvornår du holder lukket på grund af ferie og lignende.

Appen til tidsbestilling skal give dine kunder mulighed for at se, hvornår du er ledig i realtid. Det er vigtigt at kunne foretage ændringer i tidsplanen, som dine kunder kan se med det samme.

Apps til tidsbestilling bør kunne registrere mønstre i din daglige rutine. På den måde kan du vise, om du er til rådighed eller ikke er til rådighed.

Når det er lykkedes dig at uploade din gamle kalender til det nye system, bør det være muligt at foretage ændringer i det nye system i farten. Det bør omfatte oprettelse af nye aftaler, redigering af importerede aftaler og annullering eller ændring af aftaler, som kunder har booket.

Gotomeeting video conferencing

Brugervenlig grænseflade

Desværre er det ikke alle, der har den fornødne erfaring med at bruge teknologi. Dette gælder især for den ældre generation, som sandsynligvis vil være dine kunder. Derfor er det vigtigt at vælge en app til tidsbestilling, der er brugervenlig.

Desuden skal den også være let at navigere i din ende, da dine medarbejdere også vil bruge appen til tidsbestilling. Frustrerede kunder vil være til skade for din virksomhed generelt, og hvis de har svært ved at navigere i bookingappen og ringe efter support, vil det føre til tab af potentielle kunder. Derfor er det vigtigt, at den aftaleapp, du vælger, er responsiv, intuitiv og nem at bruge.

Håndterbarhed

Når du har oprettet din app til tidsbestilling, skal den app, du vælger, gøre det nemt at håndtere indgående aftaler. Planlægningsprocessen skal være tilpasset dit konsulentfirmas behov. Har du f.eks. brug for, at kunden skal give specifikke oplysninger før aftalen? Appen skal kunne automatisere processen med at indsamle oplysninger.

Der bør også være mulighed for at sende automatiske bekræftelser og påmindelser. Dette skal gøre det muligt for kunderne at inkludere aftalen i deres kalendersystem med et tryk på en knap. En anden vigtig ting at have er meddelelser for at være opmærksom på eventuelle ændringer eller aflysninger fra enten din eller kundens side.

Automatisering af notifikationer

Det er afgørende for enhver virksomhed at undgå misforståelser, så det er et must at have en app til tidsbestilling, der kan sende en automatisk meddelelse til både dig og kunden. Den skal også indeholde bekræftelse af aftalen, påmindelser, ændringer i bookingen og aflysninger.

Derudover bør hver af disse meddelelser også indeholde et link, så kunden nemt kan foretage ændringer eller aflyse aftalen. Det sikrer, at du undgår at skulle håndtere eventuelle udeblivelser og giver dig mulighed for bedre tidsstyring. En kunde kan uden problemer aflyse aftalen, så du kan bruge tiden på andet arbejde i stedet for at vente og spilde tiden.

Mobilvenlig

I dag er folk altid på farten og holder kontakten med hinanden takket være deres smartphones. Størstedelen af dine kunder vil få adgang til forskellige apps fra mobile platforme, så din valgte app til tidsbestilling skal opfylde kriterierne for mobilvenlighed.

Den skal også være kompatibel med mange forskellige skærmstørrelser for smartphones, tablets og bærbare computere. Du bør også sørge for at teste applikationen på flere forskellige enheder for at sikre dig, at platformens layout er responsivt og let at navigere i. Med nyere og bedre mobile enheder, der udkommer hvert år, ser vi flere og flere mennesker, der er afhængige af dem til at opfylde deres daglige behov.

Planlægning for hold

Funktioner, der hjælper teams med at arbejde sammen, er blevet mere og mere populære i årenes løb. De fleste virksomheder anvender flere programmer og software for at give deres medarbejdere mulighed for at arbejde på et dokument eller projekt på samme tid.

En veludviklet app skal kunne planlægge teammøder problemfrit. Hvis du vælger en app til at oprette aftaler eller gruppemøder for dit team, sparer du masser af tid og fejlkommunikation.

At forsøge at jonglere med flere personers tidsplaner for at finde det bedste tidspunkt, der fungerer for alle, kan være et stort besvær og en stor tidsforbrug. Men hvis alle kan se hinandens tidsplaner og tilgængelighed, burde det gøre opgaven meget mere overskuelig.

Påmindelser via sms og e-mail

For at sikre, at din valgte app til tidsbestilling virkelig er værd at bruge tid og kræfter på, skal den kunne sende påmindelser automatisk til dine kunder. Hvis du giver dine kunder mulighed for at angive, om de foretrækker enten sms eller e-mail, vil du gøre påmindelserne mere effektive. Dette vil føre til et drastisk fald i antallet af udeblivelser, som du potentielt kan opleve.

Udeblivelser er ikke kun en stor tidsrøver, men påvirker også din samlede produktivitet. For at sikre, at du undgår, at kunden afskrækkes fra at bruge din bookingapp, skal de ikke være forpligtet til at oprette en konto med alle oplysninger. Selv om det stadig anses for at være en vigtig mulighed for at inkludere kunder, der bestiller igen, og spare tid ved at undgå, at de skal indtaste deres oplysninger igen.

Generering af rapporter

Indsamling af data er blevet en afgørende komponent for enhver virksomhed. Den mængde data, der indsamles af en app til tidsbestilling, kan blive utrolig værdifuld for dit konsulentfirma. Den kan indeholde en række forskellige oplysninger, f.eks. demografiske data, fastholdelsesprocenter, udeblivelser, aflysninger, ombookinger og meget mere.

Disse tal kan ses på instrumentbrættet i bookingappen, men der er også mulighed for at generere automatiske rapporter, hvilket kan være en reel tidsbesparelse.

Ved at sende disse automatiserede rapporter til bestemte medarbejdere, marketingbureauer eller endda din revisor kan du hjælpe dig med at foretage ændringer i din virksomhed. Det giver også en chance for at opdage eventuelle svagheder eller andre områder, der kunne forbedres.

Mærkbar bog nu knap

At kunne placere en iøjnefaldende book nu-knap på dit websted er et af de mest afgørende skridt i retning af at få kunderne til at bruge din app til tidsbestilling.

Knappen skal være synlig, så dine potentielle kunder, der besøger webstedet, ikke springer over den, når de surfer rundt.

Brug handlingsorienterede ord som f.eks. “Book nu” for at få deres opmærksomhed som tekst til knappen. Integrering og brug af denne knap er en god strategi til at engagere brugerne. Det giver dem også en klar indikation af, hvad de skal gøre som det næste.

De kan også bruges til yderligere kampagner eller tilbud, som din virksomhed måtte tilbyde. Dette kan også omfatte handlingsknapper på andre digitale markedsføringsmaterialer som f.eks. virksomhedens e-mail-nyhedsbrev.

Konklusion

Formålet med en app til tidsbestilling er at forenkle dine forretningsmæssige behov. Det giver dig mulighed for at spare tid og penge ved at give dine kunder mulighed for at planlægge aftaler, foretage ændringer og aflyse aftaler online, når det passer dem.

Det sikrer også, at du kan arrangere teammøder eller planlægge dine medarbejdere til deres daglige vagter. Hvis du anskaffer dig en, opfylder du dine behov og forenkler din daglige planlægning i optimal grad.

Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle online booking-apps er lige gode. Der er et bredt udvalg af funktioner og prispunkter, afhængigt af hvilken applikation du vælger. Det er også vigtigt at foretage research, før du foretager et endeligt køb. Når du foretager undersøgelsen, skal du bestemme, hvilke funktioner der ikke er til forhandling for dit konsulentfirma.

Desuden skal du undgå at forveksle dem med apps til mødeplanlægning. Mødeplanlæggere har visse ligheder med bookingapps, men den store forskel er, at mødeapps er specielt udviklet til at arrangere møder.

Når det gælder apps til tidsbestilling, tilbyder de en række forskellige typer af aftaler, som måske eller måske ikke er inkluderet i tjenesten, men som altid kræver en betalingsmetode til sidst.

Når du har læst denne artikel, håber jeg, at du har forstået alle de funktioner, som du bør kigge efter, når du skal træffe en beslutning om at købe en app til tidsbestilling. Ethvert konsulentfirma eller servicefirma bør have en app til tidsbestilling for at øge deres indtægter, bookinger og forretningsproces.

Her hos Bookafy tilbyder vi alle de funktioner og fordele, der er nævnt ovenfor i denne artikel. Hvis det er noget, du er på udkig efter, så prøv vores gratis prøveperiode. Vi vil personligt hjælpe dig med at oprette og følge dig hele vejen igennem!

Vil du have et forspring i brugen af e-mail til dit advokatfirma? Få fat i vores 3 bedste skabeloner, så du kan komme i gang.

Hvad skal dit konsulentfirma kigge efter i en app til tidsbestilling | bookafy

Relaterede indlæg

Indholdsfortegnelse

Begynd at bestille aftaler
med Bookafy gratis!

Tilmeld dig i dag for en gratis prøveperiode med Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Almost there!

Enter your email below to get the checklist sent straight to your inbox

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder