Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtade broneerimise rakenduses

Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtade broneerimise rakenduses | bookafy

Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtumiste broneerimise rakenduses?

Konsultatsioonifirma juhtimine nõuab tõsist tööd, pühendumist ja soovi saavutada parimaid võimalikke tulemusi. Konsultatsiooniga tegelevad inimesed peavad pakkuma kõige tõhusamat, praktilisemat ja põhjendatumat lahendust kõikidele äritegevuse takistustele, millega klient võib kokku puutuda.

Nagu kõik teisedki spetsialistid, on oluline täita oma kliendi vajadusi, aidata neil oma äri parandada ja saavutada nende eesmärke, et nad pöörduksid teie poole abi saamiseks. Kuid te peate tagama, et kliendid saaksid teiega sujuvalt kohtumise kokku leppida, et saada kasu teie pakutavatest teenustest. Kui kliendil tuleb ikkagi telefoni teel kohtumine kokku leppida, siis ei ole te korralikult taganud oma kliendi rahulolu.

Veebipõhise kohtumiste broneerimise rakenduse integreerimine on üks olulisemaid vahendeid, mida konsultatsioonifirmad saavad kasutada selleks, et kliendid oleksid teadlikud, et olete nende huvides. See võimaldab teil tõhusalt hallata kohtumiste broneerimist.

Kahjuks ei ole enamik konsultatsiooniettevõtteid teadlikud kohtumiste broneerimise rakenduse tähtsusest oma äri jaoks enne, kui nad hakkavad nägema oma klientide arvu vähenemist. Selles artiklis vaatame läbi, mida peaksite kohtumiste broneerimise rakenduses otsima.

Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtade broneerimise rakenduses | bookafy

Mis on kohtumiste broneerimise rakendus?

Kohtumiste broneerimise rakendused on vahendid, mis võimaldavad klientidel veebiliidese kaudu kohtumisi teha, neid ümber planeerida ja tühistada. Kui klient soovib broneerida aja, suundub ta teie veebisaidi, sotsiaalmeedia lehekülje või mis tahes muu koha poole, mida broneerimisrakendus toetab, ning valib vaba kuupäeva ja kellaaja.

Kui tegemist on backend-osaga, sisestate parameetrid selle kohta, millal üksikisikud saavad broneerida teatud teenuseid, mis põhinevad teie poolt paigutatud lahtiolekuaegadel ning aegadel ja kuupäevadel, mil teie töötajad või teised on saadaval.

Rakendus takistab ka klientide topeltbroneerimist ja ülebroneerimist ning pakub võimalust blokeerida ajad, mil teatud teenused ei pruugi enam kättesaadavad olla.

Kas soovite oma konsultatsioonifirma jaoks e-turunduse kasutamisega alustada? Võta meie 3 parimat malli, et alustada.

Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtade broneerimise rakenduses | bookafy

Milliseid funktsioone peaksite broneerimisrakenduses otsima?

Kohtumiste broneerimise rakenduse valimisel investeerite nii aega kui ka raha. Lisaks sellele, et teil on väga oluline osta sobiv toode, võtab selle seadistamine ja selle funktsioonide kasutamise õppimine aega.

On väga oluline, et tarkvara teeks seda, mida te vajate, ja et sellel oleks kõik vajalikud funktsioonid. Siin on nimekiri olulistest funktsioonidest, mis võivad muuta tõhusa ajakava rakenduse kohustuslikuks.

Lihtne seadistada

Võimalus oma kalendrit tarkvarasse üle viia peaks olema lihtne ja puhas. Teatud broneerimisrakendustes on vahendid, mis automatiseerivad ülekandmise protsessi mõnest kalendrist, näiteks Google’ist või Outlookist.

Kui kasutate endiselt paberkalendrit ja peate oma jooksva ajakava käsitsi broneerimisrakendusse sisestama, siis peaksite veenduma, et see protsess on lihtne. Kontrollige kindlasti ka seadistamis- ja migratsioonifunktsioone, et veenduda, et see vastab teie oskuste tasemele ja nõuetele.

Paindlikkus

Mõned parimad kohtumiste broneerimise rakendused on teadlikud sellest, et erinevat tüüpi ettevõtetel on nende tarkvara kasutamisel erinevad vajadused. Seega võimaldavad nad teil kohandada, kuidas broneerimisrakendus peaks teie jaoks töötama.

Näiteks peaks spetsialistilt pakutava hooldusteenuse broneerimiskogemus erinema spetsialistilt pakutavast
kolimisfirma
mis rendib veoautosid mööbli vedamiseks. Kõik sõltub teie ettevõtte vajadustest, näiteks kas nad peaksid saama täpsustada kohtumise põhjust?

Parimad kohtumiste broneerimise rakendused peaksid võimaldama teil tarkvara kohandada ja neid oma vajadustele vastavaks muuta.

Kalendri sünkroniseerimine

Peaaegu iga kohtumiste broneerimise rakendus võimaldab teil kalendriga sünkroonida. Mõned neist isegi nõuavad seda. Nii näete oma ettevõtte ajakava kohtumisi koos muu olulise teabega, näiteks millal olete puhkuste jms tõttu suletud.

Kohtumiste broneerimise rakendus peaks võimaldama teie klientidel näha reaalajas, millal te olete saadaval. Väga oluline on olla võimeline tegema ajakavasse muudatusi, mida teie kliendid saavad kohe näha.

Kohtade broneerimise rakendused peaksid olema võimelised tuvastama mustreid teie igapäevases rutiinis. See peaks võimaldama teil näidata oma kättesaadavust võrreldes oma mittekättesaadavusega.

Kui teil on õnnestunud oma vana kalender uude süsteemi üles laadida, peaks see võimaldama teil teha muudatusi jooksvalt. See peaks hõlmama uute kohtumiste loomist, imporditud kohtumiste muutmist ja klientide broneeritud kohtumiste tühistamist või muutmist.

Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtade broneerimise rakenduses | bookafy

Kasutajasõbralik kasutajaliides

Kahjuks ei ole kõigil piisavalt kogemusi tehnoloogia kasutamisel. See kehtib eriti vanema põlvkonna esindajate kohta, kes on tõenäolisemalt teie kliendid. Seega on väga oluline valida kasutajasõbralik kohtumiste broneerimise rakendus.

Lisaks peaks see olema ka teiepoolne lihtne navigeerida, sest teie töötajad kasutavad samuti kohtumiste broneerimise rakendust. Frustreeritud kliendid kahjustavad teie ettevõtet üldiselt ning kui neil on kohutav aeg broneerimisrakenduses navigeerimiseks ja klienditoe saamiseks, kaotavad nad potentsiaalsed kliendid. Seetõttu on oluline, et teie valitud kohtumisrakendus oleks tundlik, intuitiivne ja lihtne kasutada.

Haldatavus

Kui teil on õnnestunud oma kohtumiste broneerimise rakendus luua, peab valitud rakendus hõlbustama sissetulevate kohtumiste käsitlemist. Ajaplaneerimisprotsess peaks olema kujundatud vastavalt teie konsultatsioonifirma vajadustele. Näiteks, kas teil on vaja, et klient esitaks enne kohtumist konkreetset teavet? Rakendus peaks olema võimeline automatiseerima teabe kogumise protsessi.

Samuti peaks olema võimalik saata automaatseid kinnitusi ja meeldetuletusi. See peaks võimaldama klientidel lisada kohtumise oma kalendrisüsteemi ühe nupuvajutusega. Veel üks oluline asi on teatised, et olla teadlik mis tahes muudatustest või tühistamistest, mis on tehtud kas teie või kliendi poolt.

Teavitamise automatiseerimine

Mis tahes valesuhtluse vältimine on igas ettevõttes ülioluline, seega on kohtumiste broneerimise rakendus, mis suudab saata automaatse teate nii teile kui ka kliendile, hädavajalik. See peaks sisaldama ka kohtumise kinnitust, meeldetuletusi, broneeringu muudatusi ja tühistamist.

Lisaks peaks iga selline teade sisaldama ka linki, mille abil klient saab hõlpsasti teha muudatusi või tühistada kohtumise. See tagab, et te ei pea tegelema mitteilmumisega ja võimaldab teil paremini aega planeerida. Klient saab kohtumise sujuvalt tühistada, nii et saate kasutada aega mis tahes muu töö jaoks, selle asemel, et lihtsalt oodata aega raisates.

Mobiilisõbralik

Tänapäeval on inimesed pidevalt liikvel ja hoiavad üksteisega ühendust tänu nutitelefonidele. Enamik teie klientidest kasutab erinevaid rakendusi mobiiliplatvormidelt, seega peab teie valitud kohtumiste broneerimise rakendus vastama mobiilisõbralikkuse kriteeriumidele.

Samuti peaks see olema ühilduv paljude ekraanisuurustega nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutite jaoks. Samuti peaksite kindlasti katsetama rakendust mitmel erineval seadmel, et veenduda, et platvormi kujundus on tundlik ja hõlpsasti navigeeritav. Kuna igal aastal tulevad välja uued ja täiustatud mobiilseadmed, näeme, et üha rohkem inimesi kasutab neid oma igapäevaste vajaduste rahuldamiseks.

Meeskondade ajakava

Funktsioonid, mis aitavad meeskondadel koostööd teha, on aastate jooksul muutunud üha populaarsemaks. Enamik ettevõtteid kasutab mitut rakendust ja tarkvara, et võimaldada oma töötajatel töötada üheaegselt dokumendi või projektiga.

Hästi tehtud rakendus peaks suutma sujuvalt planeerida meeskonnakoosolekuid. Kui valite rakenduse meeskonna kohtumiste või rühmakoosolekute korraldamiseks, säästate palju aega ja väärteomenetlusi.

Mitme inimese ajakavaga žongleerimine, et leida parim aeg, mis kõigile sobib, võib olla tõeline vaev ja suur ajaraiskamine. Kuigi, kui kõik saavad näha üksteise ajakava ja kättesaadavust, peaks see tegema ülesande palju paremini hallatavaks.

Teksti- ja e-posti meeldetuletused

Selleks, et teie valitud kohtumiste broneerimise rakendus oleks tõesti aega ja vaeva väärt, peaks see suutma automaatselt saata klientidele meeldetuletusi. Kui lubate oma klientidel märkida, kas soovite kasutada tekstisõnumit või e-kirja, suurendate meeldetuletuste tõhusust. See toob kaasa selle, et väheneb järsult see, et teil võib tekkida probleeme, mida te ei näe.

Mitteilmumine ei ole mitte ainult täielik ajaraiskamine, vaid mõjutab ka teie üldist tootlikkust. Selleks, et klient ei heidutaks teie broneerimisrakenduse kasutamisest, ei tohiks temalt nõuda konto loomist koos iga teabega. Kuigi seda peetakse siiski oluliseks võimaluseks, et kaasata uuesti broneerivaid kliente ja säästa piisavalt aega, kuna nad ei pea oma andmeid uuesti sisestama.

Aruannete koostamine

Andmete kogumine on muutunud iga ettevõtte jaoks oluliseks komponendiks. Andmete hulk, mida kohtumiste broneerimise rakendus kogub, võib muutuda teie konsultatsioonifirma jaoks uskumatult väärtuslikuks. See võib sisaldada mitmesugust teavet, näiteks demograafilisi andmeid, püsivusmäärasid, mitteilmumisi, tühistamisi, ümberbroneerimisi ja palju muud.

Neid numbreid saab näha broneerimisrakenduse armatuurlaual, kuid neil on ka võimalus luua automaatseid aruandeid, mis võib olla tõeline ajasäästja.

Nende automaatsete aruannete saatmine konkreetsetele töötajatele, turundusagentuuridele või isegi teie raamatupidajale võib aidata teha muudatusi teie ettevõttes. Samuti annab see võimaluse avastada kõik nõrgad kohad või muud parandamist vajavad valdkonnad.

Märkimisväärne broneeri nüüd nupp

Võimalus paigutada oma veebisaidil pilkupüüdev broneeri kohe-nupp on üks kõige olulisemaid samme, mis võimaldab klientidel kasutada teie kohtumiste broneerimise rakendust.

Nupp peaks olema märgatav, et teie potentsiaalsed kliendid, kes külastavad veebilehte, ei jätaks seda sirvimisel vahele.

Kasutage nende tähelepanu äratamiseks nupu tekstina tegevussõnu, näiteks “Broneeri kohe”. Selle nupu integreerimine ja kasutamine on suurepärane strateegia kasutajate kaasamiseks. Samuti annab see neile selge ülevaate sellest, mida nad peaksid järgmisena tegema.

Neid saab kasutada ka edasiste kampaaniate või pakkumiste puhul, mida teie ettevõte võib pakkuda. See võib hõlmata ka tegevusnuppe muudes digitaalsetes turundusmaterjalides, näiteks teie ettevõtte e-posti uudiskirjas.

Kokkuvõte

Kohtumiste broneerimise rakenduse eesmärk on lihtsustada teie ärivajadusi. See võimaldab teil säästa aega ja raha, võimaldades klientidel määrata kohtumisi, teha muudatusi ja tühistada kohtumisi veebis, kui see neile sobib.

Samuti tagab see meeskonnakoosolekute korraldamise või töötajate igapäevaste vahetuste planeerimise. Selle soetamine vastab teie vajadustele ja lihtsustab teie igapäevast ajakava optimaalselt.

Siiski peaksite teadma, et mitte iga veebipõhine broneerimisrakendus ei ole võrdselt tehtud. Sõltuvalt rakendusest, mille kasuks otsustate, on olemas lai valik funktsioone ja hinnapunkte. Samuti on väga oluline teha oma uuringuid enne lõplike ostude tegemist. Uuringu läbiviimisel tehke kindlaks, millised omadused on teie konsultatsioonifirma jaoks mittekohustuslikud.

Lisaks sellele tahate vältida võimalust, et neid segi ajada koosolekuid planeerivate rakendustega. Kohtumiste planeerimise rakendused on mõnevõrra sarnased broneerimisrakendustega, kuid suur erinevus seisneb selles, et kohtumisrakendused on loodud spetsiaalselt kohtumiste korraldamiseks.

Kohtumiste broneerimise rakenduste puhul pakuvad nad erinevaid kohtumiste tüüpe, mis võivad olla või mitte olla teenuse sees, kuid nõuavad alati mingit makseviisi kõige lõpus.

Pärast selle artikli lugemist loodan, et mõistate kõiki funktsioone, mida peaksite otsima, kui teete ostuotsuse kohtumiste broneerimise rakenduse kohta. Igal konsultatsioonifirmal või -teenusel peaks olema kohtumiste broneerimise rakendus, et suurendada oma tulusid, tellimusi ja äriprotsessi.

Siin, Bookafy‘s, pakume kõiki eespool nimetatud funktsioone ja eeliseid. Kui see on midagi, mida te otsite, siis palun proovige meie tasuta prooviperioodi. Me aitame teid isiklikult sisse seada ja juhatame teid kogu protsessi vältel!

Kas soovite oma advokaadibüroo jaoks e-kirjade kasutamisega alustada? Võta meie 3 parimat malli, et alustada.

Mida peaks teie konsultatsioonifirma otsima kohtade broneerimise rakenduses | bookafy

Seotud ametikohad

Sisukord

Alustage kohtumiste broneerimist
koos Bookafy'ga tasuta!

Registreeru juba täna Bookafy Pro tasuta prooviversiooniks!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Almost there!

Enter your email below to get the checklist sent straight to your inbox

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder