5 ideer for å arrangere engasjerende virtuelle arrangementer midt i pandemien

BOOKAFY BLOGG

5 ideer for å være vertskap for engasjerende virtuelle arrangementer

5 ideer for å arrangere engasjerende virtuelle arrangementer midt i pandemien | bookafy

I DETTE INNLEGGET

5 ideer for å være vertskap for engasjerende virtuelle arrangementer

I løpet av de siste månedene har Covid-19-pandemien rystet det globale markedet og bedrifter over hele verden. Effekten av virusutbruddet er så brutal at mange organisasjoner enten har permittert de fleste av sine ansatte eller har stengt kontorene sine helt.

For å dempe denne bekymrede situasjonen, råder statlige og føderale myndigheter også organisasjoner til å unngå store samlinger og avlyse alle organisatoriske arrangementer. I Sveits forbød regjeringen alle samlinger på 1000 personer eller mer. Deler av Europa som Italia, Tyskland, Spania, Frankrike er under lockdown. Selv USA og De forente arabiske emirater kunngjorde reiseforbud fra mange land som er sterkt rammet av viruset.

Reiseforbud, karantener og ingen store samlinger har ødelagt eventbransjen og skapt kaos for alle organisasjoner som hadde noen arrangementer planlagt i 2020, noe som resulterte i stort inntektstap.

Så et av de viktigste spørsmålene som oppstår her er ‘Hvilke andre alternativer har eventbransjen?

Mens folk finner seg til rette og tilpasser seg den nye normen midt i pandemien, sliter eventbransjen med å stå på beina med noen endringer, og griper oppmerksomheten til publikum uavhengig av størrelse, sted og tidssoner.

Etter hvert som disse justeringene sakte blir vedtatt av organisasjonene, har Verdens helseorganisasjon gitt ut en veiledning spesielt for hendelsesindustrien som angir den nye normen. Og mens folk jobber hjemmefra, blir arrangementsbransjen mer digital, utnytter de elektroniske plattformene og utnytter internett til sin fulle kapasitet.

Så la oss se på de 5 interessante ideene for å være vertskap for virtuelle arrangementer

Arranger en online workshop

Fysiske arrangementer ga deltakerne kunnskap og muligheter for nettverksbygging. Og begge deler kan antennes ved hjelp av virtuelle plattformer også. Å gjennomføre arrangementer ved hjelp av arrangementsplattformer vil hjelpe organisasjoner med å fange opp deltakerne og spre kunnskap.

Ikke bare disse hendelsene er engasjerende, men vil også hjelpe organisasjoner med å tiltrekke seg et bredere publikum. Med begrensede reiseplaner kan arrangørene spare mye penger på reise-, mat- og losjiutgifter for deltakerne, og dermed redusere utgiftene og bruke mer på å kuratere arrangementets innhold.

Med online arrangementer kan arrangører til og med strømlinjeforme sporingsprosessen ved å overvåke deltakerens oppførsel og reise. Noe som ikke var mulig da arrangementene ble gjennomført personlig. På denne måten kan arrangørene målrette sitt interesserte publikum, ta flere øyeepler og konvertere bedre.

Gjennomfør en online diskusjon med en influencer

Som folk er begrenset til sine hjem og gjennomgår noen tøffe tider, føles det alltid godt å lytte eller snakke om positive. Influencers er en slik gruppe mennesker som steg til berømmelse fra lite ved å vise frem eller selge ferdighetene sine på nettet.

I dagens verden er det hundrevis av påvirkere over hele verden, fra forskjellige kompetanseområder og kunnskap. Å lære av influencerne er en spennende mulighet for de fleste ansatte, og øker dermed merkevarens troverdighet.

Når du gjennomfører diskusjoner med påvirkere, kan du også åpne plattformen din for omverdenen, og dermed nå flere publikum, øke arrangementsregistreringer og få mer synlighet.

Vis frem et nytt produkt

Arrangementer gjennomføres for det meste for å vite om spennende produkter i markedet og deres anvendelsesområde i det eksisterende forretningsøkosystemet. Da pandemien forverret seg, med nedstengninger implementert over hele verden, var det vanskelig for organisasjoner å vise frem produktene sine.

Men med fremkomsten av online arrangementsplattformer midt i pandemien, spenner organisasjoner seg for å vise frem produktene sine til verden med et større publikum uavhengig av hvor de befinner seg. Organisasjoner finjusterer markedsføringsstrategiene sine for å nå målgruppen før arrangementet og engasjere seg med så mange mennesker som mulig.

Å vise frem produktet ditt online via en virtuell hendelsesplattform skiller seg ikke fra å gjennomføre et fysisk personlig arrangement. Du kan lede publikum gjennom produktet, samhandle med publikum i sanntid, svare på spørsmålene deres og følge opp innleggshendelser.

Utdanne publikum

Etter hvert som organisasjoner har flyttet fra kontorsteder for å jobbe hjemmefra-strategier, er det vanskelig for organisasjoner å implementere et komplett kontoroppsett for bestemte grupper av ansatte som supportrepresentanter.

Å utdanne publikum om produktet eller tjenestene dine har tatt en toll med den pågående pandemien, og mindre ansatte på jobb. For å bygge bro over dette gapet kan organisasjoner gjennomføre nettarrangementer for å utdanne og styre brukerne.

Online pedagogiske arrangementer er mer lovende, engasjerende og kan gjennomføres med et bredere publikum uavhengig av brukerens plassering og tidssoner, slik at organisasjoner kan gjennomføre flere arrangementer som dekker flere aspekter av produktet.

Livestream hendelsene dine

Midt i pandemien, når folk opplever tøffe tider, kan organisasjoner gjennomføre kulturarrangementer i stor skala som involverer hele organisasjonen over hele verden. Deltakere eller utøvere trenger ikke å besøke noe sted fysisk og fortsatt koble seg til hverandre ved hjelp av den virtuelle hendelsesplattformen.

Å gjennomføre slike hendelser underholder og oppmuntrer ikke bare de ansatte, men øker også moralen og gir ansatte litt lettelse fra jobben.

Konklusjon

Mens verden kjemper seg gjennom pandemien og prøver å etablere nye normer, må organisasjoner utvikle seg for å finne nye måter å engasjere seg med de ansatte og øke merkevarens synlighet.

Mens eventbransjen tilpasser seg virusutbruddet og gir organisasjonene utstyr for å få til en endring, er det nå på tide for organisasjonene å implementere endringen og få den til å skje.

For å lese om andre gode ideer og teknologinyheter, sjekk ut innlegget vårt på Eweek

Del med venner!
Online scheduling software

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved hjelp av online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser til videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Begynn å bestille timer
med Bookafy gratis!

Registrer deg i dag for en gratis prøveversjon av Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Almost there!

Enter your email below to get the checklist sent straight to your inbox

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder