BOOKAFY BLOGG

Skarphet vs. Bookafy: Hvilken online avtaleplanleggingsløsning er bedre for bedriften din?

Skarphet vs. Bookafy: hvilken online avtaleplanleggingsløsning er bedre for bedriften din? | bookafy

I DETTE INNLEGGET

Optimalisering av arbeidsflyt for ansatte er avgjørende for en bedriftsorganisasjon. Prioriteten til enhver organisasjon er produktivitet. Digitale løsninger gir bedre ressursallokering og automatisering av flere manuelle operasjoner, noe som sparer tid og penger.

Det samme kan sies om planlegging av programvare, slik at du kan spore teammedlemmenes produktivitet mens du automatisk tilordner arbeid til dem, forbedrer avdelingskommunikasjon og øker selskapets samlede KPI-er.

Disse appene forenkler avtalesettingsprosessen ved å kvitte seg med meningsløse e-poster. Å gjøre det mulig for potensielle kunder å arrangere møter når det passer dem, forbedrer også salgsprosessen.

Mange avtaleplanleggingsløsninger er tilgjengelige i markedet. De mest likte blant dem er Bookafy og Acuity. La oss se på sammenligningen mellom disse to førsteklasses planleggingsprogramvarene.

Bookafy

Bookafy er et allsidig planleggingsverktøy som gjør det enkelt å sette opp møter. Du kan tilpasse utseendet på planleggingssiden din, automatisere videomøter, samle inn betalinger og gjøre forskjellige andre ting.

Det hjelper bedrifter med å strømlinjeforme avtalene sine i sanntid ved å innlemme automatiserte tekstpåminnelser, kalendersynkronisering og andre funksjoner. Videre kan programvaren planlegge gruppehendelser, tilbakevendende møter, en-til-en-avtaler og mer.

Bookafy kan sende SMS-møtepåminnelser, angi fremtidige avtalegrenser, vise personalets tilgjengelighet og angi møtestarttider som vurderer flere tidssoner. Den inkluderer også en tilpasset API for å gjøre oppgavebehandling mer effektiv.

Viktige funksjoner i Bookafy

Bookafy kan automatisk planlegge og kjøre møter via en unik møtekobling for hver nye avtale som bestilles med GoToMeeting, Zoom, Skype og andre lignende tjenester.

Bookafys automatiserte møtespesifikke meldinger holder brukere og kunder informert om møtets tid, slik at ingen går glipp av det. Videre er programvaren tilgjengelig på 32 språk, slik at brukerne kan bestille avtaler i over 180 land.

  • Gratis plan beriket med funksjoner.
  • Det tillater 2-veis synkronisering og tilbakevendende avtaler.
  • Ha et tilpassbart, brukervennlig grensesnitt som passer til merkevaren din.
  • iCloud-, Outlook.com-, Exchange-, Google Kalender- og ICS-kalenderabonnementskobling synkroniseres i begge retninger.
  • Funksjonene Open API, Custom Development og Enterprise er tilgjengelige.
  • Brukere kan koble kontoene sine til Authorize.net og Stripe for å godta betalinger for individuelle bestillinger.

Skarphet

Acuity Scheduling er en programvareløsning for avtaleplanlegging som er skybasert og lar bedriftseiere administrere avtalene sine online. Produktet oppfyller behovene til små og mellomstore bedrifter og enkeltpersoner. Programvaren er kjent for sin høye funksjonalitet og brukervennlige grensesnitt.

API-er er tilgjengelige, og produktet integreres med tredjepartsapplikasjoner som QuickBooks, FreshBooks, MailChimp, Google Analytics og WordPress. Videre lar den deg integrere online betalingsportaler som PayPal og Square på nettstedet ditt, og krever at kundene gjør innskudd før avtalene deres blir bekreftet.

Viktige funksjoner i skarphet

Acuity lar brukerne automatisere avtalebestillinger ved å gi en sanntidsvisning av deres tilgjengelige tid. Den kan automatisk synkronisere kalendere basert på brukerens tidssoner og sende brukerne regelmessige varsler og påminnelser om avtaleplanene sine.

  • Det gjør det mulig for brukeren å spore inntekter basert på ubetalte og betalte avtaler. Brukere kan også merke manglende oppmøte og holde oversikt over timene som brukes på hvert møte.
  • Det gir enkle tilpasningsalternativer for å møte en rekke behov.
  • Den lar deg dele kalenderen din på sosiale medieplattformer. Det kan også distribueres via e-post og innebygd på et nettsted slik at folk kan planlegge avtaler.
  • Det er enkelt å integrere med Squarespace, iCal og Zapier.

Visninger av korrekturlesere

Ifølge anmeldere av
G2
, Bookafy er mye enklere å bruke, administrere og sette opp enn skarphet. De sier også at Bookafy er å foretrekke for bedrifter mer enn Acuity. Den pågående støtten til Bookafy slår også andre konkurrenter. Når vi snakker om funksjonsoppdateringer og veikart, får Acuity et plusspoeng.

Konklusjon

Det er ingen enkel måte å håndtere alt når det gjelder å organisere møter og andre viktige forretningsoppgaver. Det beste du kan gjøre for å organisere forretningsmøtene dine er å få hjelp av en planleggingsplattform. Bookafy og Acuity har sine særegne egenskaper. Du må først vurdere organisasjonens behov for å ta den beste avgjørelsen.

Online scheduling software

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved hjelp av online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser til videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalte artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder